Amar El-ajjouri boeken

Dat leven begon in 1971. Geboren in Marokko, getogen in Nederland, om precies te zijn in Den Haag.

Na zijn acteurs- en docentenopleiding volgt zijn loopbaan het pad van acteren in verschillende producties, o.a. bij Cosmic Amsterdam, Frappant, De Verboden Vrucht , in het televisie-drama De Zaak Braun (VPRO) en de korte film Liefde. Daarbij doceert en regisseert hij voorstellingen voor en door jongeren en verzorgt hij trainingen, presentaties en workshops voor bedrijven, scholen en de meest breed georiënteerde organisaties. Op dit gebied is Amar ook bekend van zijn jarenlange samenwerking met Esma Abouzahra in PH Neutraal. De productie Noch Kaas noch Couscous is daar een van de bekendste van.

In 2004 is Amar speelt van de grond getild. Een belangrijke meerwaarde van Amar speelt zijn de avondvullende cabaretvoorstellingen Amar speelt ALI, Amar speelt WIT en zijn niet te missen aanwezigheid als stand-up comedian en presentator op vele festivals, congressen en feesten. Ministeries (VROM, OCW, Justitie), landelijke gemeenten en vele (zakelijke en culturele) belangenorganisaties maken hier onderdeel van uit .

Amar boeken
Amar zocht naar een nieuwe uitingsvorm voor zijn ideeën en beleveniswereld, nadat hij in het vliegtuig de enige was die plastic bestek kreeg bij zijn kosjer eten uit blik. Amar ’s creativiteit, scherpe humor en intellect, flexibiliteit en zijn brede maatschappelijke betrokkenheid vormen een originele, persoonlijk geëngageerde, soms confronterende en soms ook ontroerende samensmelting. Recht door zee, en recht voor zijn raap. Niet in de laatste plaats omdat hij zijn culturele achtergrond en de invloed daarvan op het dagelijks leven nooit verbloemd, verdraaid of uit de weg gaat. Hij weet net zo goed hoe het is om Marokkaan te zijn, als Nederlander. Maar vooral hoe het is al mens.

Amar El-ajjouri boeken

Voor prijzen het inhuren van Amar El-ajjouri kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Amar El-ajjouri, artiestenburo Amar El-ajjouri, boekingen Amar El-ajjouri, boekingskantoor Amar El-ajjouri, prijs Amar El-ajjouri, Amar El-ajjouri boeken, Amar El-ajjouri huren, Amar El-ajjouri inhuren, Amar El-ajjouri kosten