Amhali, Najib boeken

Met humor als wapen, probeert hij de vooroordelen en discriminatie ten aanzien van zijn afkomst vanaf het podium te bestrijden, maar dan wel op een hartverwarmende manier. "Najib heeft alles in zich wat hem tot een goede cabaretier kan maken. Hij is maatschappelijk geëngageerd en durft stelling te nemen. Bovendien blijkt hij erg veelzijdig door ook zijn vaardigheden als rapper en imitator te tonen", aldus Trouw.
Het Brabants Dagblad schreef: "Najib Amhali is een van de oorspronkelijkste en sterkste talenten die het Leids Cabaret Festival de afgelopen jaren naar voren heeft gebracht. Hij is een geweldig rapper en imitator van geluiden, wat hij terloops illustreert, maar overtuigt vooral met zijn verhalen over zijn vader."

De 'Marokkaan uit de Jordaan' kwam voor het eerst in Nederland in 1972, waar hij om te beginnen in verzekerde bewaring werd gesteld, omdat hij het vliegverkeer stoorde met babyfoongeluiden.

Najib Amhali boeken
Najib paste zich daarna wonderbaarlijk snel aan. In 1994 studeerde hij af aan de Hogeschool voor de Kunsten en speelde hij als acteur vele malen de rol van kansloze allochtoon. Toen ze hem bij GTST wilde hebben als Turk, zette hij daar een dikke streep onder en maakte hij de succesvolle overstap naar stand-up comedy.

Van vloeiend ABN schakelt Amhali met groot gemak over naar allochtone accenten of Haags, Rotterdams of Amsterdams. Tevens heeft hij sterke imitaties van onder andere spelers van het Nederlands Elftal. Maar ook het geluid van bijvoorbeeld een Amsterdams draaiorgel met housebeats behoort tot het arsenaal van deze 'human-beatboxer'

Amhali, Najib boeken

Voor prijzen het inhuren van Amhali, Najib kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Amhali, Najib, artiestenburo Amhali, Najib, boekingen Amhali, Najib, boekingskantoor Amhali, Najib, prijs Amhali, Najib, Amhali, Najib boeken, Amhali, Najib huren, Amhali, Najib inhuren, Amhali, Najib kosten