Beckand, Tijl boeken

Met zijn comedy productiebedrijf stelde hij zich ten doel om niet alleen het programma, maar ook de optredens, de DVD's en de begeleiding van de artiesten tot een succes te maken. Met een Televizierring (2006), een nominatie voor de Gouden Roos van Montreaux (2006), drie platina DVD's en één van de grootste uitverkochte theatertours van Nederland lijkt die opzet geslaagd.

Het tweede programma waar Beckand instapte was het experimentele 'De Nieuwste Show'. Dagelijkse satire rond de klok van elf, nooit eerder geprobeerd, dus precies wat Beckand wilde. Als vaste presentator en verslaggever levert hij wekelijks twee bijdrages.

Over Beckand in de Nieuwste Show:

Volkskrant
"Aanwinst van dit winterseizoen, vooral dankzij verslaggever Tijl Beckand"

Vara Gids
"Beckand speelt naturel de geïrriteerde egotripper"

NRC Handelsblad
"Grootste aanwinst vormt het optreden van Tijl Beckand als ijdele verslaggever"

AVRO
Per 1 januari 2009 is hij exclusief verbonden aan de AVRO. Voor de AVRO maakte Tijl 'Budget TV' en stond gelijktijdig in het theater met de succesvolle 'Budget Jongerendag' shows. Vanaf 30 oktober 2009 tourt Tijl samen met Ruben Nicolai en Ruben van der Meer door het land met de theatershow 'Club Melchior'.

Beckand, Tijl boeken

Voor prijzen het inhuren van Beckand, Tijl kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Beckand, Tijl, artiestenburo Beckand, Tijl, boekingen Beckand, Tijl, boekingskantoor Beckand, Tijl, prijs Beckand, Tijl, Beckand, Tijl boeken, Beckand, Tijl huren, Beckand, Tijl inhuren, Beckand, Tijl kosten