Big Mo boeken

The Big Mo speelt geïmproviseerde scènes afgewisseld met uitgeschreven cabaret in de vorm van veelzijdige scherpe liedteksten en sketches. De voorstelling ontstaat door middel van tweerichtingsverkeer tussen de spelers en het publiek. The Big Mo is voor elke gelegenheid en ieder thema geschikt.

The Big Mo speelt direct in op het publiek, zo ontstaat er een verrassende dynamiek die keer op keer een unieke voorstelling garandeert.

Talkshow op Maat

Een geïmproviseerde cabaretshow met uw bedrijf in de hoofdrol. De gasten zijn medewerkers uit uw bedrijf, van postkamer tot directie. De show is compleet met reclames, soaps, films en komedies. Het is net een avond TV kijken en lekker zappen.

Een complete voorstelling met muziek, improvisatie en spel.

Meespeelvoorstelling op Maat

Een voorstelling en een teambuilding inéén! Oud en jong, groot en klein, iedereen verandert in een tijdelijke cabaretier. The Big Mo zorgt voor scherpe liedteksten en sketches en laat het publiek regelmatig aanbod komen.

Een ideale teambuilding in combinatie met theatraal vermaak. De voorstelling kan uitstekend gecombineerd worden met workshops voorafgaand aan de voorstelling.

Big Mo boeken

Voor prijzen het inhuren van Big Mo kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Big Mo, artiestenburo Big Mo, boekingen Big Mo, boekingskantoor Big Mo, prijs Big Mo, Big Mo boeken, Big Mo huren, Big Mo inhuren, Big Mo kosten