Bijlo, Vincent boeken

Column op maat:
Een op maat gemaakte column? Vincent Bijlo maakt een scherpe colum op maat om de inhoud nog beter uit de verf te laten komen. Voor het bedrijfsleven schrijft Vincent columns in zijn herkenbare stijl.

Hij schrijft over de door u aangegeven thematiek van de bijeenkomst, de filosofie van het bedrijf of een persoon en draagt deze op een unieke en scherpe manier voor tijdens de gelegenheid.

Voorstelling voor uw bedrijf:
De voorstelling Verlicht is nu ook exclusief voor uw gezelschap of bedrijf te boeken, en bijzonder geschikt om uw medewerkers of relaties een fantastische avond te laten hebben waar u verbaasd over zult zijn. Deze voorstelling staat garant voor een avond vol humor maar biedt ook stof tot nadenken. Kortom een ijzersterke voorstelling, geschikt voor iedereen die wat ‘verlichting’ in het leven kan gebruiken!

Wij organiseren deze voorstelling graag  uitsluitend en alleen voor uw bedrijf , dit kan in een van de prachtige theaters, maar wij komen ook graag naar een locatie van uw keuze.  Daarbij bent u ervan verzekerd zijn dat wij alles tot in de kleinste details organiseren. Voorafgaand een diner in het theater of een drankje in de pauze, of wilt u na de voorstelling nog even met Vincent Bijlo napraten? Dit alles behoort tot de mogelijkheden en uiteraard kunnen we aan deze voorstelling nog een eigen draai geven.

Bijlo, Vincent boeken

Voor prijzen het inhuren van Bijlo, Vincent kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Bijlo, Vincent, artiestenburo Bijlo, Vincent, boekingen Bijlo, Vincent, boekingskantoor Bijlo, Vincent, prijs Bijlo, Vincent, Bijlo, Vincent boeken, Bijlo, Vincent huren, Bijlo, Vincent inhuren, Bijlo, Vincent kosten