Bob MacLaren boeken

Als Nieuw-Zeelander wisselt hij regelmatig de kiwi’s voor tulpen en andersom. Hij won de New Zealand Funniest Face Award en werd daarmee uitgeroepen tot grappigste man van dat land. In Nederland is hij bekent als comedian en als regisseur van diverse cabaret festival winnaars. Ferrari’s, zwemmen, politiek, Nieuw Zeeland en andere onderwerpen die hem bezig houden laat hij de revue passeren. Het lijkt allemaal zo simpel met het gemak zoals hij het verteld. Jong en oud weet hij te boeien door zijn simpele vertel wijze. Voor Discoverychannel maakte hij “Bob’s world”, bijzondere plaatsen in de wereld gezien door de ogen van Bob MacLaren.

Bob MacLaren boeken

Voor prijzen het inhuren van Bob MacLaren kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Bob MacLaren, artiestenburo Bob MacLaren, boekingen Bob MacLaren, boekingskantoor Bob MacLaren, prijs Bob MacLaren, Bob MacLaren boeken, Bob MacLaren huren, Bob MacLaren inhuren, Bob MacLaren kosten