BoomChicago boeken

Naast de dagelijkse voorstellingen in het Leidseplein theater in Amsterdam, verzorgt Boom Chicago wereldwijd meer dan 200 speciale programma’s per jaar voor zakelijke evenementen.

Comedy vergroot de impact van elk evenement. Boom Chicago vertaalt branche- en bedrijfsinformatie in een origineel programma van geschreven scènes en interactieve improvisaties gebaseerd op suggesties van het publiek. Onze energieke show grijpt de aandacht, versterkt uw boodschap en blijft het publiek nog lang na de bijeenkomst bij!

Boom Chicago boeken
Artistiek leider Jon Rosenfeld en producent Andrew Moskos kennen elkaar al sinds de lagere school. Chicago, de stad waar beiden vandaan komen, is de thuisstad van het improvisatietheater. Om niet de zoveelste improvisatiegroep in deze stad te zijn, zette het duo zijn zinnen op het buitenland, waar de keus snel op Amsterdam viel. In 1993 stuurden zij een brief naar de VVV van Amsterdam, met de vraag of Engelstalig improvisatietheater er kans van slagen zou hebben. Het VVV dacht van niet: Nederlanders willen niet naar een voorstelling in het Engels en buitenlandse toeristen willen niet naar een voorstelling die gaat over Nederland.Toch trokken de twee met drie acteurs naar onze hoofdstad en bewezen dat de VVV's niet altijd gelijk heeft: de show wordt jaarlijks bezocht door honderdduizend mensen: Nederlanders en toeristen.

Met de high speed comedyshow 'Me, MySpace and iPod' maakt Boom Chicago verbinding met het moderne leven en neemt een megabyte uit ons online leven. Vier acteurs, een muzikant en een technician loggen in en uploaden sketsches, improvisaties en high tech gadgets direct het podium op. Tot voor kort was Yahoo gewoon een hillbilly, Google een enorm getal en Amazon de grootste rivier ter wereld. Nu zijn het gerespecteerde bedrijven en is "e-business" tot simpelweg "business" geëvolueerd. We downloaden artikelen, muziek, video's en porno op onze computers, iPods en telefoons zonder erbij na te denken. We winkelen, bankieren en plannen vakanties online. We creëren MySpaces en communities waar we bloggen, chatten en podcasten met gelijkgestemde vreemden. Boom Chicago's show onderzoekt De New Media World Order die zich uitstrekt van de corporate boardrooms tot de gewone man die stilletjes – maar met miljoenen tegelijk – creëert, communiceert, innoveert en masturbeert in anonimiteit.

BoomChicago boeken

Voor prijzen het inhuren van BoomChicago kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau BoomChicago, artiestenburo BoomChicago, boekingen BoomChicago, boekingskantoor BoomChicago, prijs BoomChicago, BoomChicago boeken, BoomChicago huren, BoomChicago inhuren, BoomChicago kosten