Cohen, Horace boeken

In de twee daaropvolgende films wordt zijn rol door anderen overgenomen. Cohen keert echter nog één keer terug tot "Flodder", wanneer hij in 1998 een klein bijrolletje in de gelijknamige televisieserie heeft, als klant in de aflevering "Egotrip".

Horace Cohen boeken
De acteerprestaties van Cohen op het witte doek en op de beeldbuis beperken zich in de meeste gevallen tot dit soort bijrolletjes. Meermalen wordt hij in één adem genoemd met Ruben van der Meer, met wie hij in meerdere producties samen speelt. Zo is hij onder andere invaller bij de theatertour van het improvisatiecabaret van de Lama's, waar Van der Meer ook onderdeel van uitmaakt. Verder bedacht Cohen samen met Van der Meer het tv-programma Live Opgenomen dat hij op Veronica televisie presenteerde. Een succesvol vervolg hierop waren hun komische programma’s Froland (NPS/2000) en Frolive (NPS/2002). Hij was ook te zien in het improvisatieprogramma Kannibalen.

Cohen is één van de semi-bekende Nederlanders die in 2002 de jungle in trekt voor het televisieprogramma Bobo's in the bush.

In 2006 speelde Cohen het personage Mo in De Club van Sinterklaas op Jetix. Vanaf 23 september 2007 presenteert hij samen met Willie Wartaal het kinderprogramma Villa Life. Hij was ook panellid bij het programma 'Te Leuk Om Waar Te Zijn' van de TROS, waar Yolanthe Cabau van Kasbergen het programma presenteert en Jan Smit de tegenstander van Horace was. Ook was hij in 2009 vaste gast in het programma Budget TV.

Vanaf begin 2010 presenteert Cohen bij de Joodse Omroep de serie Witz, een televisieprogramma met fragmenten van Joodse komieken, welke fragmenten door hem aan elkaar worden gepraat. Vanaf februari 2010 startte hij samen met Ruben Nicolai en Tijl Beckand het nieuwe tv-programma Gehaktdag, waarin bekende Nederlanders in humoristische toespraken worden geëerd.

Cohen, Horace boeken

Voor prijzen het inhuren van Cohen, Horace kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Cohen, Horace, artiestenburo Cohen, Horace, boekingen Cohen, Horace, boekingskantoor Cohen, Horace, prijs Cohen, Horace, Cohen, Horace boeken, Cohen, Horace huren, Cohen, Horace inhuren, Cohen, Horace kosten