Flip van der Wal boeken

Prof. Dr. Ph. (Flip) A. van der Wal is aan het Onderzoeksbureau van het Wetenschappelijk Instituut in Zoetermeer verbonden. Hij voltooide diverse studies in Nijmegen en Leuven en schreef zijn proefschrift aan de University of Kansas: 'Evidence based practice and the art of communication in profit and non-profit business'. Hij heeft naam gemaakt als persoonlijk adviseur van enkele ministeries, als veelgevraagd spreker op academische congressen en als schrijver van zelf hulp boekjes op het gebied van bedrijfsleven en bureaucratie. Flip van der Wal spreekt over elk onderwerp: van Marketing en Communicatie tot Netwerken en Klantenbinding.

Flip van der Wal start zijn act met een ogenschijnlijk serieuze, saaie en lange lezing. Plaatsvervangende schaamte bij het publiek is het gevolg. Maar al snel krijgt de speech een interactieve en humoristische wending. Met een verrassende power point presentatie, quizvragen en een pep talk aan het eind is Flip van der Wal de ideale act om het publiek na een lange dag wakker te schudden.

De professor act van Flip van der Wal is een van de meest geboekte van Nederland!

Tijdsduur: +/- 30 minuten
Prijsklasse: €1000 – €2000

Flip van der Wal boeken

Voor prijzen het inhuren van Flip van der Wal kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Flip van der Wal, artiestenburo Flip van der Wal, boekingen Flip van der Wal, boekingskantoor Flip van der Wal, prijs Flip van der Wal, Flip van der Wal boeken, Flip van der Wal huren, Flip van der Wal inhuren, Flip van der Wal kosten