Glotzbach, Harry boeken

Hij gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Marsmannetjes en Venusvrouwen, de Tour de France voor junkies, bedreigde bevers in de Biesbosch, de integratiepil en bizarre TV formats, het komt allemaal aan bod.

Harry is finalist van het Leids cabaret festival 2005 en winnaar van het AKF Comedy Concours 2003. Maar het grote publiek kent hem natuurlijk als de mislukte volkszanger Barry uit de Holland Casino Commercials waar hij ook de teksten voor schreef: "Beetje rijmelarij van het nivo likmevessie!". Maar ook was hij te zien in programma's als: M/V met Linda en Beau (RTL), Raymann is Laat (NPS), de Comedy Factory (NPS) en Jokebox (BNN). Radio: Standup Radio (VPRO), Koen en Sander Show (3FM) en Zoeyzo (3FM).

Alexander Nijeboer (Volkskrant): "De talentvolle Harry Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen. De overmacht van Glotzbach was overtuigend."
Jury LCF: "Harry is muzikaal en heeft een warme stem."

Glotzbach, Harry boeken

Voor prijzen het inhuren van Glotzbach, Harry kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Glotzbach, Harry, artiestenburo Glotzbach, Harry, boekingen Glotzbach, Harry, boekingskantoor Glotzbach, Harry, prijs Glotzbach, Harry, Glotzbach, Harry boeken, Glotzbach, Harry huren, Glotzbach, Harry inhuren, Glotzbach, Harry kosten