Groot, Paul boeken

Paul Groot boeken: Tijdens die studie schrijft hij comedy, drama en tekstbijdragen voor met name jeugdprogramma's op radio en tv, en speelt hij af en toe in bedrijfsfilms.

In 1993 wordt hij gevraagd voor een vaste rol in Goede Tijden Slechte Tijden. GTST wordt Pauls doorbraak bij het grote publiek. Na drie jaar vindt hij dat het tijd wordt voor iets nieuws. Hij bewerkt de roman Zilver van Adriaan van Dis tot een toneelstuk waar hij zelf in meespeelt, schrijft een Lolamoviola voor de VPRO, en de kinderserie Zaai voor Plien en Bianca, dat in 2001 de Gouden Stuiver wint. Daarnaast speelt hij rollen in televisieseries, en spreekt hij vele tekenfilms en commentaar bij documentaires in. In de redactie van Dit Was Het Nieuws ontmoet hij Owen Schumacher, met wie hij in het radioprogramma Spijkers met Koppen zijn eerste imitaties doet. 

Cabaret
In 2001 wordt hij lid van het cabaretpanel van Kopspijkers. Mede door zijn imitaties wint hij in 2003 het Gouden Beeld voor Televisiepersoonlijkheid van het Jaar. In september 2004 maakt hij samen met Owen Schumacher de overstap naar de AVRO om daar Koefnoen te maken. In 2006 wint Koefnoen de Nipkowschijf.

Groot, Paul boeken

Voor prijzen het inhuren van Groot, Paul kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Groot, Paul, artiestenburo Groot, Paul, boekingen Groot, Paul, boekingskantoor Groot, Paul, prijs Groot, Paul, Groot, Paul boeken, Groot, Paul huren, Groot, Paul inhuren, Groot, Paul kosten