Guzman, Javier boeken

Bewonderd om zijn fenomenale theaterperformance, verguisd om zijn privéleven. Gecompliceerd voor de buitenwereld, maar vooral uitermate ongrijpbaar voor zichzelf. Zijn publiek laat hem echter niet vallen, ondanks rock ‘n roll-achtige nieuwsfeiten. Waar hij speelt zijn theaters maanden van tevoren uitverkocht.

Javier Guzman won in 2002 zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Daarna is het hard gegaan met zijn carrière. Een serie bij de VPRO, ‘100% AB’, drie Sinterklaasconferences bij de VARA en twee theaterprogramma’s ‘Bot’ en ‘Ton Zuur’. Nu is Javier op tournee met zijn derde voorstelling ‘Delirium’, inmiddels genomineerd voor VSCD Cabaretprijs. Een programma dat griezelig dicht zijn eigen leven benadert. Verhalen over verslavingen en zijn eigen koorddans op de richel van het succes. Adembenemend, beklemmend, vol brutale improvisaties en bulderende lachen. “Leven is niet iets waar ik goed in ben, maar ik kan er wel leuk over vertellen”. Javier Guzman, grillig en kwetsbaar.

Wanneer zijn drukke schema het toelaat speelt Javier met veel plezier mee in de stand-up comedy shows van de Comedy Explosion. Bij dit gezelschap begon Javier zijn inmiddels imposante carrière. Eveneens is Javier veel te zien in de thuisbasis van de Comedy Explosion, het Comedy Theater in de Nes.

Guzman, Javier boeken

Voor prijzen het inhuren van Guzman, Javier kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Guzman, Javier, artiestenburo Guzman, Javier, boekingen Guzman, Javier, boekingskantoor Guzman, Javier, prijs Guzman, Javier, Guzman, Javier boeken, Guzman, Javier huren, Guzman, Javier inhuren, Guzman, Javier kosten