Impro Juice boeken

Zo’n moment waarop je verlangt naar verfrissing, een relativerende blik of gewoon de behoefte voelt om ongelofelijk hard te lachen.

Improjuice is de meest verfrissende act voor alle zakelijke bijeenkomsten. Een geïmproviseerde voorstelling door een mix van de beste improvisatiecabaretiers van Nederland. Geen act waarbij je eens lekker achteroverleunt maar vol interactie. De pianist presenteert een-voor-een de 3 spelers. De Improjuicers bevragen om beurten de zaal en met de verkregen informatie improviseren ze met elkaar scènes die gaan over jouw onderwerp, je eigen situatie, jouw probleem…., maar dan grappig!

Doordat de 3 spelers per voorstelling wisselen blijven alle voorstellingen even fris. Alle spelers hebben hun eigen stijl en achtergrond. Ze zijn cabaretier, trainer, acteur, presentator, accountmanager of schrijver, maar ze hebben allemaal de passie voor impro en dat plezier stralen ze uit. Soms staan spelers voor het eerst samen op een podium en verrassen ze elkaar en hun publiek Toch hebben alle spelers bij elkaar tientallen jaren ervaring en duizenden tevreden klanten.

Impro Juice boeken

Voor prijzen het inhuren van Impro Juice kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Impro Juice, artiestenburo Impro Juice, boekingen Impro Juice, boekingskantoor Impro Juice, prijs Impro Juice, Impro Juice boeken, Impro Juice huren, Impro Juice inhuren, Impro Juice kosten