Improtheater boeken

Tijdens de uitvoering stellen de spelers aan het publiek vragen over het doel en het thema van de dag. Op basis van deze input worden uiteenlopende scènes gespeeld. Vanwege de muzikale achtergrond van de spelers, kan de input uit het publiek ook worden gebruikt voor een muzikale scène, zoals een lied of een muzikale ode. De spelers begeleiden zichzelf hierbij op de piano. Clip Training en Theater maakt theater op maat. Dit betekent, dat het optreden wordt afgestemd op het doel en de doelgroep van de dag.

Hoewel het optreden zelf uit geïmproviseerde scènes bestaat, bereidt Clip Training en Theater zich altijd grondig voor. Dit gebeurt op basis van een briefing van de opdrachtgever, waarbij de dag inhoudelijk besproken wordt, kenmerken van de doelgroep aan de orde komen, en de plaats van het optreden binnen het overige programma wordt overlegd. 

Tijdsduur: 20 tot 120 minuten
Prijsklasse: €1000 – €2000

Improtheater boeken

Voor prijzen het inhuren van Improtheater kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Improtheater, artiestenburo Improtheater, boekingen Improtheater, boekingskantoor Improtheater, prijs Improtheater, Improtheater boeken, Improtheater huren, Improtheater inhuren, Improtheater kosten