Jacob Spoelstra boeken

Jacob woont in Almere maar zijn roots liggen in Friesland en hij is niet van plan deze ooit daar nog eens vandaan te halen. Waarom zou hij? Hij is toch prima geintegreerd in het westen van Nederland. En zijn buren hebben hem inmiddels geaccepteerd (ach die tractor neemt wel veel ruimte in beslag maar het is een aardige jongen)

Jacob is op latere leeftijd begonnen met cabaret maar dat is bij hem normaal. Hij begint overal op latere leeftijd aan. Zo doet hij ook pas sinds kort kinderachtig.

Ook als geintegreerde Fries heeft Jacob een mening over de wereld. En dan heeft hij het niet over oorlog of honger. Want daar kan hij ook niks aan doen. Sterker nog als je ziet hoe Jacob afgelopen weekend weer heeft lopen bunkeren is het probleem van honger in de rest van de wereld alleen maar groter geworden. Maar Jacob komt op voor de zwakkeren in onze samenleving zoals vrouwen (ze mogen best terug slaan), gehandicapten (hoezo kleurenblind? Je hebt gewoon het verkeerde woord bij de verkeerde kleur geleerd) en tweede generatie Vietnamezen (waar zijn ze gebleven?).

Kortom cabaret met een boodschap. Een grote boodschap (verpakt in een Fries accent).

Wapen feiten:

Jacob tourt met het stand-up comedy gezeldschap 'Night of Comedy' langs alle grote theaters in Nederland.

Jacob speelde op grote festivals als: Lauging Matters, Lowlands, Xnoizz Flevo Festival en de EO jongerendag.

Jacob was te horen op 3FM en radio 2 en te zien met een special op Comedy central.

Jacob stond in de finale van Knock-out Comedy 2005 (Jury: Hilarisch droge fries) en het AKF Stand-up Comedy Concours (Jury: Goede comedy timing en rake, goede grappen).

Jacob is columnist van het ICT Magazine en website Computable.

Jacob Spoelstra boeken

Voor prijzen het inhuren van Jacob Spoelstra kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Jacob Spoelstra, artiestenburo Jacob Spoelstra, boekingen Jacob Spoelstra, boekingskantoor Jacob Spoelstra, prijs Jacob Spoelstra, Jacob Spoelstra boeken, Jacob Spoelstra huren, Jacob Spoelstra inhuren, Jacob Spoelstra kosten