Jansen, Dolf boeken

Daarnaast schrijft hij onder meer columns, gedichten, liedteksten en reisverhalen.
Hij schrijft geregeld speciale voorstellingen voor bedrijven en congressen. Dolf interviewt met scherpe tong en treedt graag op als dagvoorzitter.

Dolf Jansen loopt de marathon in de onwaarschijnlijke tijd van 2 uur 28. Samen met Hans Sibbel vormde hij jarenlang Lebbis en Jansen, maar de heren gaan steeds meer hun eigen weg. Dolf maakte in het theater een viertal solovoorstellingen. Eind 2008 maakt hij ‘ECHT’, zijn oudejaarsvoorstelling en in 2009 ‘Altijd verder’, een voorstelling gebaseerd op zijn boek over hardlopen. Op radio2 presenteert hij elke zaterdagmiddag ‘Spijkers met Koppen’ en elke zondagavond is hij op radio6 te horen met ‘Afslag Thunder Road’.

In 1989 wint Lebbis en Jansen de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Al gauw volgde hun eerste theaterprogramma ‘Pas op de Hond’. Een greep uit de theatervoorstellingen van Dolf Jansen die hierop volgen zijn: Goedkope oplossingen, Lange halen, gauw thuis, Overdrijf!, Hoogwoord, Beuken op de Bühne, Einde-eeuws, Geen oudejaarsvoorstelling, Echt / Oudejaars 2009 en Altijd Verder. Tevens neemt Dolf de presentatie op zich van de Uitslag/Verkiezingsavondprogramma van de verkiezingen op 09 juni 2010. Ook in 2010 staat hij weer op de bühne met een oudejaarsvoorstelling en vanaf het voorjaar van 2011 staat hij in de theaters met de voorstelling ‘Als ik het niet doe, doet niemand het’.

Ook op televisie en radio heeft Dolf Jansen inmiddels een hoop gedaan. Zo presenteerde hij o.a. ‘Vara Laat’, ‘Vara Live’, ‘Leuk is Anders’, ‘Later wordt het leuk’, ‘Spijkers met Koppen’, ‘Loods 6’, ‘Kunstbende’, ‘Jansen slaat door’ en ‘De Steen & Beenshow’.

Dolf Jansen is in het land te zien als presentator, dagvoorzitter of gastspreker op zeer uiteenlopende (bedrijfs)evenementen.

Jansen, Dolf boeken

Voor prijzen het inhuren van Jansen, Dolf kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Jansen, Dolf, artiestenburo Jansen, Dolf, boekingen Jansen, Dolf, boekingskantoor Jansen, Dolf, prijs Jansen, Dolf, Jansen, Dolf boeken, Jansen, Dolf huren, Jansen, Dolf inhuren, Jansen, Dolf kosten