Kerkhof, Jaqueline boeken

De winnares van zowel de publieks- als de persoonlijkheidsprijs van de Cameretten speelt…

een spreker die kundig lijkt, maar…

het eigenlijk niet is: als professor, als sterrenkundige, als hoogleraar, als….

Het verhaal van Jacqueline is toegespitst op de thematiek van de dag. Zij weet, via absurde hilarische omwegen, een logisch betoog te houden. Het publiek vraagt zich echter meer en meer af hoe deze spreker in hemelsnaam hier verzeild is geraakt… Tenslotte wil zij de zaal iets mee geven en gaat met hen aan de slag om „iets‟ te delen.

Cabaret Op Maat

Jacqueline schrijft haar cabaret volledig op maat uit en speelt sketches en liedjes, eventueel met een tegenspeler. Zij speelt in op de sfeer en de doelgroep door te improviseren rondom het uitgeschreven materiaal. Haar spel is theatraal, muzikaal en altijd scherp. Vele herkenbare typetjes passeren de revue. Daarbij zorgt Jacqueline zelf met haar gitaarspel voor de rustpunten in de voorstelling.

Lied op maat (met orkest)

Leg je bedrijf eens naast de toonladder: op veel congressen en bijeenkomsten wordt eindeloos gepraat, een lied kan dan als aardig tegengif werken. Uiteraard wordt dit op maat gemaakt, passend bij de bijeenkomst. Jacqueline is alleen in te zetten of, voor grotere bijeenkomsten, met ondersteuning van meerdere muzikanten.

Een voorstelling neemt maximaal 45 minuten in beslag.

Jacqueline als dagvoorzitter

In het geval van een zwaar inhoudelijk programma van uw symposium, kan het wenselijk zijn om een dagvoorzitter te kiezen die de sfeer en toon licht weet te houden, zonder de inhoudelijkheid van de dag in de weg te staan.

Door haar jarenlange ervaring met cabaret op maat, heeft Jacqueline Kerkhof zich ontwikkeld tot een bijzonder dagvoorzitter, die de vorm en inhoud van uw dag tot een hoger plan tilt zonder het gewicht van uw onderwerp te verliezen.

Kerkhof, Jaqueline boeken

Voor prijzen het inhuren van Kerkhof, Jaqueline kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Kerkhof, Jaqueline, artiestenburo Kerkhof, Jaqueline, boekingen Kerkhof, Jaqueline, boekingskantoor Kerkhof, Jaqueline, prijs Kerkhof, Jaqueline, Kerkhof, Jaqueline boeken, Kerkhof, Jaqueline huren, Kerkhof, Jaqueline inhuren, Kerkhof, Jaqueline kosten