Kroos, Sara boeken

Sara Kroos bracht haar jeugd door in een klein dorpje in Zuid Holland.
Haar eerste tourneegevoel werd al vroeg ontwikkeld tijdens de anderhalf uur durende busritten van haar woonplaats naar Rotterdam alwaar zij van haar zakgeld het theater bezocht.
Sara stapte op haar achttiende met wat teksten en akkoorden voor de piano De Burcht in Leiden binnen om deel te nemen aan de selectie van het Leids Cabaret Festival 2000. Zij mocht door naar de finale waar zij de publieksprijs won en daarmee een plek verkreeg bij het impressariaat van Harry Kies.

Inmiddels staat zij alweer met haar vierde solovoorstelling Bries op het podium. Ook maakte Sara enkele seizoenen deel uit van het vaste team van het immens populaire BNN programma ‘De Lama’s’, waarmee zij in 2006 de Televizierring won. Naast haar eigen theaterprogramma’s was zij ook twee seizoenen achtereen te zien in de Kerstshow van Karin Bloemen. Sara won in 2008 de prestigieuze Neerlands Hoop Prijs voor het grootste cabarettalent van het moment, uitgereikt door de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecteuren.

In februari 2008 verscheen ‘Sara Kroos rekent af’, een verzameling columns die zij wekelijks voor de Viva schrijft, waarna in maart ‘Bij mij thuis’ volgde. Een boek dat kinderen helpt hun thuissituatie beter te begrijpen.

Sara is van vele markten thuis en in het land inzetbaar als dagvoorzitter die een luchtige twist kan geven aan een zware bijeenkomst. Ook treedt Sara Kroos op met voor u op maat gemaakte optredens.

Kroos, Sara boeken

Voor prijzen het inhuren van Kroos, Sara kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Kroos, Sara, artiestenburo Kroos, Sara, boekingen Kroos, Sara, boekingskantoor Kroos, Sara, prijs Kroos, Sara, Kroos, Sara boeken, Kroos, Sara huren, Kroos, Sara inhuren, Kroos, Sara kosten