Dolf Jansen boeken

Uiterst veelzijdige entertainer. Zo is hij in te huren als cabaretier, presentator, dagvoorzitter, interviewer en gastspreker.

Dolf Jansen is cabaretier, (liedjes)schrijver, columnist, presentator van radio- en televisieprogramma’s. Hij wordt wel ‘de snelste cabaretier van Nederland genoemd’ omdat hij razendsnel kan praten. Bovendien is hij een uitmuntende marathonloper. Zijn beste tijd is 2 uur en 28 minuten. Ook is hij maatschappelijk zeer betrokken. Hij zet zich onder meer in voor de organisaties OxfamNovib, WarChild en KWF.

Naast cabaretier is Jansen een veelzijdig presentatie- en schrijftalent. Hij was onder meer te zien in de tv-programma’s ‘Vara Laat’, ‘Vara Live’, ‘Later wordt het leuk’, ‘Spijkers met Koppen’, ‘Jansen slaat door’ en ‘De Steen & Beenshow’. In het weekend presenteert hij op Radio 2 Radio ‘Spijkers met Koppen’ en op Radio 6 ‘Afslag Thunder Road’. Hij heeft daarnaast boeken, gedichten, liedteksten en reisverhalen op zijn naam staan.

Jarenlang vormde Jansen een cabaretduo met Hans Lebbis. Samen wonnen ze in 1989 het Leids Cabaretten Festival. Jansen stond de afgelopen jaren met vier solo-theaterprogramma’s op de planken, waaronder twee oudejaarsvoorstellingen. Hij schrijft bovendien regelmatig cabaretprogramma’s op maat voor congressen en bedrijfsevenementen.

Jansen staat bekend als een interviewer met scherpe tong, die zich altijd gedegen voorbereidt op het gesprek. Als dagvoorzitter of presentator van uw evenement krijgt hij graag de vrijheid om zijn improvisatietalent in te zetten. En daarbij is hij zeker niet altijd de spraakwaterval waarvoor hij wordt aangezien.

Dolf Jansen boeken

Voor prijzen het inhuren van Dolf Jansen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Dolf Jansen, artiestenburo Dolf Jansen, boekingen Dolf Jansen, boekingskantoor Dolf Jansen, prijs Dolf Jansen, Dolf Jansen boeken, Dolf Jansen huren, Dolf Jansen inhuren, Dolf Jansen kosten, Fictief, Saxofoniste, Cartoon