Magische Cabaret boeken

Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magie en cabaret bij elkaar. Een 20 minuten durende up-tempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten.

Geen kisten, kasten en flauwe doekjes! Op het podium staat alleen een tafel. De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van het programma. Voor de magische effecten gebruikt Robert alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven.

Bedrijfspresentaties en congressen

Robert weet precies hoe een zakelijke boodschap verwerkt moet worden in een act. Uw kernwaarden, doelstellingen en/of het thema van de dag; Robert geeft deze altijd een passende plaats in zijn programma. Zet magical cabaret in als opening, tussendoor of slotact.

Boekingsinformatie Magical Cabaret:
Tijdsduur: 20 – 30 minuten
Prijsklasse: tussen €1000 – €2000

Magische Cabaret boeken

Voor prijzen het inhuren van Magische Cabaret kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Magische Cabaret, artiestenburo Magische Cabaret, boekingen Magische Cabaret, boekingskantoor Magische Cabaret, prijs Magische Cabaret, Magische Cabaret boeken, Magische Cabaret huren, Magische Cabaret inhuren, Magische Cabaret kosten