Mier boeken

Elke voorstelling van duo MiER is een première, en tevens de laatste keer dat deze wordt uitgevoerd want… iedere voorstelling wordt ter plekke bedacht.

En jij, als publiek, bepaalt waar de scènes over gaan. Geen kans dus om achteroverleunend te consumeren. Je doet actief mee. Constant gaat duo MiER de interactie met jou aan en redden zij zich met jou suggesties.

Een sprookje met jouw organisatie in de hoofdrol, een lied over jouw gekste vakantie ervaring of een avontuur in jouw huiskamer. Razendsnel reageert duo MiER op wat er in de zaal gebeurt en vol spanning kijk je hoe zij met jouw suggesties fantastische scènes creëren. Als je wilt mag je van duo Mier meespelen.

Ongedwongen en interactief bedenkt duo Mier te plekke een show. In hoog tempo volgen de scènes elkaar op. Jouw suggestie kan leiden tot een voort daverende scène waarin ze je verrassen met hun onnavolgbare humor of een scène waarin ze zich hopeloos ingraven en lachend ten onder gaan.

Duo Mier draait al jaren mee. Duo Mier treed vooral veel op tijdens zakelijke bijeenkomsten.

Boekingsinformatie duo Mier:

Tijdsduur: tussen 20 en 60 minuten

Ook te boeken met combo en pianist.
Prijsklasse: €3000 – €4000

Mier boeken

Voor prijzen het inhuren van Mier kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Mier, artiestenburo Mier, boekingen Mier, boekingskantoor Mier, prijs Mier, Mier boeken, Mier huren, Mier inhuren, Mier kosten