Nicolai, Ruben boeken

Ruben wordt op 8 mei 1975 geboren in Lanaken (België). Later verhuist de familie Nicolai naar Nederland en op dit moment woont Ruben in Amsterdam. Op Koninginnedag 2002 maken Ruben en zijn theatervriend Nathan Vecht van een oude winkel in het centrum van Amsterdam, het kleinste theater van de hoofdstad: 31 zit- en 4 staanplaatsen. Hier spelen zij 7 keer hun programma Uitverbaasd. Een half jaar later winnen ze de jury- en publieksprijs op Camaretten met het programma. Ze maken een tour door het land met Uitverbaasd en komen daarna met hun eerste avondvullende theaterprogramma Integere Types.

De Lama's
Bij het grote publiek wordt Ruben bekend als Lama. Vanaf het begin in 2004 deed hij samen met Arie Koomen, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Sara Kroos en presentator Patrick Lodiers mee aan dit populaire BNN-programma en trokken zij met De Lama's on Tour door Nederland.

Je zal het maar hebben
Vanaf begin 2006 was Ruben ook te zien als presentator van de gemene spelshow Rat van Fortuin en van Je Zal Het Maar Hebben. Ook deed hij mee aan Try Before You Die, het programma vol met dingen die je gedaan moet hebben voor je dood gaat.

AVRO
Begin 2009 is Ruben overgestapt naar de AVRO waar hij samen met Tijl Beckand en Ruben van der Meer Budget TV maakt.

Nicolai, Ruben boeken

Voor prijzen het inhuren van Nicolai, Ruben kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Nicolai, Ruben, artiestenburo Nicolai, Ruben, boekingen Nicolai, Ruben, boekingskantoor Nicolai, Ruben, prijs Nicolai, Ruben, Nicolai, Ruben boeken, Nicolai, Ruben huren, Nicolai, Ruben inhuren, Nicolai, Ruben kosten