Oosterhuis, Martijn boeken

Tijdens een bezoek aan de Engelenbak in 1994, een fameus open podium in Amsterdam, besloot Martijn Oosterhuis zelf het publiek te vermaken. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis actief als cabaretier en stand-up comedian. Hij heeft inmiddels honderden optredens op zijn naam staan.

Martijn Oosterhuis trad onder meer op tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch. Verder is Martijn al jarenlang een graag geziene gast in het Comedy Café te Amsterdam.

In 1997 won Martijn Oosterhuis de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Hij besloot eerst naar Londen te gaan alwaar hij optrad in de Comedy Store en was tevens de eerste Nederlandse deelnemer aan 'So you think you're funny' (vierde prijs) in Edinburgh tijdens het grootste internationale stand-up comedy festival van Europa. In 2002 maakte Martijn Oosterhuis zijn theaterdebuut met zijn 1e solo programma ‘Echt’, gevolgd door ' Van Huis Uit’ in 2005. Dit seizoen start hij met zijn derde programma ' Smile'.

Met het BNN programma de LAMA’s behaalde Martijn Oosterhuis een nominatie voor de Televisierring 2004 en ook heeft hij een eigen TV kanaal bij 2gotv. Martijn was columnist voor de Penthouse, schreef voor VPRO’ s waskracht en verscheen in meerdere programma’s als gast.

Boekingsinformatie Martijn Oosterhuis
Tijdsduur 30 minuten

Oosterhuis, Martijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Oosterhuis, Martijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Oosterhuis, Martijn, artiestenburo Oosterhuis, Martijn, boekingen Oosterhuis, Martijn, boekingskantoor Oosterhuis, Martijn, prijs Oosterhuis, Martijn, Oosterhuis, Martijn boeken, Oosterhuis, Martijn huren, Oosterhuis, Martijn inhuren, Oosterhuis, Martijn kosten