Peekel, Erik boeken

Hij heeft het vermogen zijn publiek te prikkelen middels serieus commentaar en vindingrijke kwinkslagen. Uniek voor Erik Peekel zijn presentatiestijl is de hoge mate waarin hij het publiek betrekt bij de onderwerpen.

Amper 8 jaar oud trad Erik Peekel al op met poppenkast en goocheltrucs op kinderfeesten. Na zijn eindexamen gymnasium reisde hij een jaar rond de wereld met een internationaal musical gezelschap. Tijdens zijn studie bedrijfskunde in Rotterdam richtte hij "Aaaaha! Organisatie voor theatraal amusement" op. Erik Peekel treedt regelmatig op als komische professor en als dagvoorzitter. Hij publiceert columns en artikelen en is lid van MPI. Erik Peekel roeit in Rotterdam op de Rotte.

Humor doet wonderen. Vraag dat Erik Peekel maar eens, specialist in live communicatie. Als geen ander weet hij mensen als dagvoorzitter in beweging te brengen. De ingang? Humor. Geen flauwe grappen, maar een opvallende, soms karikaturale voorstelling van zaken. Recht voor de raap, tussen de ogen, en dankzij humor gewaardeerd. Tja, wat is humor. Erik stelt als dagvoorzitter soms ineens een vraag uit een onverwachte hoek. Van die onverwachte dingen die eigenlijk iedereen wil weten, maar waar alleen Erik naar vraagt. Prikkelende vragen. Laat ‘m maar de zaal ingaan met de microfoon. Dan komen de gasten pas echt los. En waarom? Niet alleen door Erik z’n subtiele humor en losse presentatie. Erik weet ook waar het over gaat, weet wat er leeft, verplaatst zich – letterlijk – in de zaal. Dat optreden is Erik wel toevertrouwd.

Peekel, Erik boeken

Voor prijzen het inhuren van Peekel, Erik kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Peekel, Erik, artiestenburo Peekel, Erik, boekingen Peekel, Erik, boekingskantoor Peekel, Erik, prijs Peekel, Erik, Peekel, Erik boeken, Peekel, Erik huren, Peekel, Erik inhuren, Peekel, Erik kosten