Professor Willemse boeken

Prof. Dr. MBJ Willemse is uiterst deskundig op elk gewenst gebied. Hij bekleedt een bijzonder hoogleraarschap aan de Universiteit van Oslo, met als specialisme iets met veel o's met een streepje erdoor.

Een lecture van Prof. Dr. Willemse is een ware belevenis: nieuwe inzichten, spannende groepsdynamische experimenten met de zaal en conclusies die zonder enige uitzondering de plank volledig mis slaan. 

Maarten Willemse (1972) won in 2006 Zilver op het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn programma “Liever één keer met Sneeuwwitje dan zeven keer met de dwergen”.

Wat houd de professor act precies in?

Prof. Dr. Willemse wordt- zeer serieus- aangekondigd als een spreker van allure. Men is bijzonder trots dat hij vandaag aanwezig is. Hij zal zijn baanbrekende visie op het thema van de dag presenteren. Dit is het humoristische uitgangspunt van een fakespeech: de toehoorders staan volledig op het verkeerde been.
De speech van Prof. Dr. Willemse ontwikkelt zich vervolgens tot een bijzonder komisch betoog, waarin hij veelvuldig contact zoekt met het publiek (op een sympathieke manier).
Prof. Willemse deelt zijn hilarische inzichten met groepen van 10 tot 2000 mensen and he also performs in English, if that's the language you prefer.

Professor Willemse boeken

Voor prijzen het inhuren van Professor Willemse kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Professor Willemse, artiestenburo Professor Willemse, boekingen Professor Willemse, boekingskantoor Professor Willemse, prijs Professor Willemse, Professor Willemse boeken, Professor Willemse huren, Professor Willemse inhuren, Professor Willemse kosten