Schumacher, Owen boeken

Owen Schumacher boeken: Owen Schumacher wordt op zijn 17e afgewezen voor de Kleinkunstacademie, omdat hij niet zou kunnen zingen. Hij gaat dan rechten studeren, omdat hij gehoord heeft dat hij naast die studie veel vrije tijd zal overhouden.
ie vrije tijd benut hij verrassenderwijs…. door rechten te studeren.

Owen heeft inmiddels namelijk ontdekt dat hij de rechtenstudie veel leuker vindt dan hij had verwacht en daarom doet hij maar in twee richtingen examen.

Cabaret
Dan hoort hij van een vriend iets over 'een nieuw soort cabaret, één waarbij je niet hoeft te kunnen zingen' en komt hij in contact met de Comedytrain. Vanaf januari 1991 is hij vaste speler bij de groep cabaretiers.

Televisie
Vanaf 1 996 wordt hij regelmatig gevraagd als tekstschrijver voor radio- en televisieprogramma's. Hij levert onder meer bijdragen aan Glamourland en is vanaf het begin betrokken bij Dit Was Het Nieuws. In 1997 begint hij mee te schrijven aan het cabaret in Kopspijkers en levert daar meer en meer ook als acteur zijn bijdrage aan.

In september 2004 maakt Owen – samen met Paul Groot – de overstap naar de AVRO. Koefnoen is het resultaat.

Schumacher, Owen boeken

Voor prijzen het inhuren van Schumacher, Owen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Schumacher, Owen, artiestenburo Schumacher, Owen, boekingen Schumacher, Owen, boekingskantoor Schumacher, Owen, prijs Schumacher, Owen, Schumacher, Owen boeken, Schumacher, Owen huren, Schumacher, Owen inhuren, Schumacher, Owen kosten