Daniël van Veen boeken

Daniël van Veen maakt uw bijeenkomst helemaal af! Op volle toeren schudt hij de boel op, zodat iedereen geheel opgevrolijkt naar huis gaat. Daniël maakt hilarische scènes over uw bedrijf. Problemen op de werkvloer en grote veranderingen van bovenaf worden moeiteloos in een scène verwerkt. Op humoristische wijze speelt Daniël uw casus na. Iedereen mag reageren. Met als doel de betrokkenheid van uw werknemers te vergroten!

Een voorstelling neemt maximaal 45 minuten in beslag.

Daniël van Veen sluit uw congres of symposium vrolijk af met een speciaal voor de gelegenheid geschreven lied, waarbij hij zichzelf begeleidt op de piano. Op scherpe wijze verwerkt hij daarin het thema van de bijeenkomst en geeft daarmee een frisse invalshoek op alles wat gezegd is. Zijn stijl kan worden omschreven als „licht zinnig‟ of „subtiel absurdistisch‟. Met gevatte teksten en zijn ontwapenende glimlach weet hij de zaal mee te krijgen. Met ieder thema weet hij raad. Een ideale afsluiting van uw bijeenkomst!

Daniël van Veen boeken

Voor prijzen het inhuren van Daniël van Veen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Daniël van Veen, artiestenburo Daniël van Veen, boekingen Daniël van Veen, boekingskantoor Daniël van Veen, prijs Daniël van Veen, Daniël van Veen boeken, Daniël van Veen huren, Daniël van Veen inhuren, Daniël van Veen kosten, Saxofonist, Tenor, Internationaal