Jim Speelmans boeken

Jim staat bekend om zijn bijzondere gedachten. Het leven wordt door hem ten zeerste betwijfeld. Op hilarische wijze tovert hij vanzelfsprekendheden om tot absurditeiten. Zijn schrijf -en speelstijl zijn origineel en al jaren toonaangevend in de comedy wereld. Er gaat geen dag voorbij dat Jim niet uren zit te schrijven. Zijn nieuwe materiaal test hij voor publiek. Keer op keer, tot hij tevreden is. “Ik sta in mijn atelier.” Zegt hij dan. Als geen ander is Jim een productief schrijver, bijvoorbeeld voor televisie en bekende Nederlandse cabaretiers. Daarnaast geeft hij elk jaar een avondvullende solo, waar mensen uit het vak voor uitlopen om zich te inspireren.

Jim Speelmans boeken

Voor prijzen het inhuren van Jim Speelmans kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Jim Speelmans, artiestenburo Jim Speelmans, boekingen Jim Speelmans, boekingskantoor Jim Speelmans, prijs Jim Speelmans, Jim Speelmans boeken, Jim Speelmans huren, Jim Speelmans inhuren, Jim Speelmans kosten