Terwijn, Wilko boeken

Tien jaar geleden klauterde Wilko Terwijn voor het eerst het podium op. Vandaag de dag kan hij gerekend worden tot de groten in het Nederlandse comedycircuit. Hij wordt gezien als een stand-up comedian pur sang. Bewonderd om zijn grapdichtheid. Ongeëvenaard om zijn dagelijkse nieuw materiaal. Geen actualiteit gaat aan hem voorbij zonder zijn comedycommentaar. Door die bijzondere talenten wordt Wilko gevolgd door een steeds groter publiek. In de theaters waar hij speelt, groeit zijn aanhang per voorstelling. Maar terugkijken hoeft hij niet met zijn nieuwe programma ‘X’, want iedere voorstelling is altijd weer anders.

Wilko is vaste headliner van de Comedy Explosion. Wanneer je de comedy-bus van de Comedy Explosion ziet rijden is er een grote kans dat Wilko hier in zit, want hij speelt veel en overal. Daarnaast is Wilko een van de vele, vaste gezichten van het Comedy Theater in de Nes, de thuisbasis van de Comedy Explosion.

Wilko Terwijn is wellicht de meest gevraagde tekstschrijver van televisie Nederland. Hij schreef onder andere voor Jörgen Rayman, Javier Guzman, Claudia de Breij en ‘Ook dat nog’, alsook een wagonlading andere programma's. Op de radio was hij veelvuldig te horen bij BNN United, Giel Beelen, Rob Stenders en Patrick Kicken.

Terwijn, Wilko boeken

Voor prijzen het inhuren van Terwijn, Wilko kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Terwijn, Wilko, artiestenburo Terwijn, Wilko, boekingen Terwijn, Wilko, boekingskantoor Terwijn, Wilko, prijs Terwijn, Wilko, Terwijn, Wilko boeken, Terwijn, Wilko huren, Terwijn, Wilko inhuren, Terwijn, Wilko kosten