De Zandtovenaar boeken

De Zandtovenaar strooit, gooit en schuift met zand.

De Zandtovenaar, Gert van der Vijver, is de enige zandkunstenaar van Nederland en laat op magische wijze allerlei tekeningen in zand verschijnen. De Zandtovenaar is te zien in de gelijknamige 13-delige televisieserie bij KRO kindertijd. Ook live kunt u zijn kunsten bewonderen. Een visueel spektakel voor bedrijven, evenementen of festivals. Voor jong en oud!

De Zandtovenaar maakt gebruik van fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Zijn werk wordt omlijst met muziek.

Op basis van het thema van uw bijeenkomst maakt De Zand-tovenaar meerdere fascinerende tekeningen naar keuze. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf/instelling. Een indrukwekkend showelement, verrassend voor tijdens uw congres, beurs of seminar.

De Zandtovenaar boeken

Voor prijzen het inhuren van De Zandtovenaar kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau De Zandtovenaar, artiestenburo De Zandtovenaar, boekingen De Zandtovenaar, boekingskantoor De Zandtovenaar, prijs De Zandtovenaar, De Zandtovenaar boeken, De Zandtovenaar huren, De Zandtovenaar inhuren, De Zandtovenaar kosten, Saxofonist, Klassiek, Jazz, Solo