Van der Meer, Ruben boeken

Een succesvol vervolg hierop waren hun komische programma's ‘Froland' en ‘Frolive'. Van 2004 tot 2008 maakte Ruben deel uit van het team van de ‘Lama's', het succesvolle improvisatie progamma van BNN. In 2008 en 2009 was Ruben te zien in ‘Doe Maar Normaal', ‘Budget TV' en in de theatershow ‘Budget Jongerendag'. Dit seizoen tourt Ruben van der Meer samen met Ruben Nicolai en Tijl Beckand door het land met de theatershow 'Club Melchior'.

Hij volgde een jaar lang de acteeropleiding aan de prestigieuze Herbert Berghof Studio in New York en deed daarna de Haags Acteer Studio. Ruben had diverse gastrollen in series als ‘Blauw Blauw', ‘Loenatik', ‘Baantjer', ‘Luifel & Luifel', ‘Westenwind', ‘Russen', ‘Costa' en ‘Keyzer & De Boer Advocaten'. Daarnaast heeft hij diverse afleveringen geregisseerd voor ‘Café de Wereld' en was hij verantwoordelijk voor de regie van een aantal televisie commercials. Hij speelde ook in verschillende speelfilms waaronder ‘Jezus is een Palestijn', ‘Rent a Friend', ‘Shouf Shouf Habibi en ‘Ellis in Glamourland' en ‘Het Schnitzelparadijs'. In 2007 was Ruben te zien in de kaskraker ‘Alles is Liefde'.

Naast televisie-, presenteer- en filmwerk is Ruben werkzaam als de onovertroffen DJ Fluffer en was hij in 1996 als ‘Gabbertje' het gezicht van ‘Hakkûhbar'. In 2008 bracht Ruben samen met de andere Lama's de single ‘Lekker Gewoon' uit.

Van der Meer, Ruben boeken

Voor prijzen het inhuren van Van der Meer, Ruben kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Van der Meer, Ruben, artiestenburo Van der Meer, Ruben, boekingen Van der Meer, Ruben, boekingskantoor Van der Meer, Ruben, prijs Van der Meer, Ruben, Van der Meer, Ruben boeken, Van der Meer, Ruben huren, Van der Meer, Ruben inhuren, Van der Meer, Ruben kosten