Van der Veer, Kick boeken

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het samenstellen en presenteren van cabaretfragmenten rond een bepaald thema. Ook kent hij de podiumkant, hij won ooit zelf het 'Leids Cabaret Festival'.

Waar zou ú Kick van kunnen kennen?

Van radio en televisie (het AVRO programma Andermans Veren).

Via boeken (over cabaretiers, cabaret en humor).

Van DVD's en CD's (vol met vrolijke cabaretmomenten).

Kick op Maat

Door het meemaken van een bloemlezing (bijvoorbeeld tijdens een

symposium of congres).

Bij het beleven van een afscheid, jubileum of promotionele activiteit.

(Kick presenteert passende fragmenten op locatie).

Door het horen van een speciaal gemaakt stuk of lied (Kick heeft

goede contacten met bekende cabaretiers).

Schakel Kick in!

Samen met u stelt Kick van der Veer fragmenten samen en presenteert deze op papier, in beeld en geluid of persoonlijk. En dat steeds rond een door u gekozen thema. Het resultaat is een altijd verrassend palet van vrolijkheid of diepgang, net wat u wilt. En het effect is groot.

Denk aan het vrolijk wakker schudden van deelnemers tijdens een taai congres. De uitgave van een speciaal op de gelegenheid gemaakt boek, een CD of DVD. Een Bloemlezing op Maat tijdens een bijeenkomst of het samenstellen van een wel heel interessante 'radio-uitzending' in uw bedrijf.

speciaal op de gelegenheid gemaakt boek, een CD of DVD. Een Bloemlezing op Maat tijdens een bijeenkomst of het samenstellen van een wel heel interessante 'radio-uitzending' in uw bedrijf.

Cabaret op Maat – A Live and Kick(ing)!

Congressen zijn vaak zware dagen. Kick van der Veer zorgt voor een ontspanningsmoment tussen de zware lezingen door: met het vertonen van cabaretfragmenten kunt u er de rest van de dag of avond weer tegenaan.

U kunt kiezen om op deze wijze de eerder genoemde CD, DVD of bloemlezing door Kick te laten presenteren.

On Air

Een live radioprogramma in uw bedrijf. Een forum of panelgesprek bij een seminar krijgt een ander geluid met radio-DJ Kick van der Veer als discussieleider. Tussendoor worden er liedjes, geheel in het thema, ingezet. Uiteraard is live publiek onmisbaar bij radio-opnames. Met dit concept wanen uw medewerkers zich even in een Radiostudio van Hilversum.

Van der Veer, Kick boeken

Voor prijzen het inhuren van Van der Veer, Kick kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Van der Veer, Kick, artiestenburo Van der Veer, Kick, boekingen Van der Veer, Kick, boekingskantoor Van der Veer, Kick, prijs Van der Veer, Kick, Van der Veer, Kick boeken, Van der Veer, Kick huren, Van der Veer, Kick inhuren, Van der Veer, Kick kosten