Van Veen, Daniel boeken

Interactief Cabaret op Maat

Daniël van Veen maakt uw bijeenkomst helemaal af! Op volle toeren schudt hij de boel op, zodat iedereen geheel opgevrolijkt naar huis gaat. Daniël maakt hilarische scènes over uw bedrijf. Problemen op de werkvloer en grote veranderingen van bovenaf worden moeiteloos in een scène verwerkt. Op humoristische wijze speelt Daniël uw casus na. Iedereen mag reageren. Met als doel de betrokkenheid van uw werknemers te vergroten!

Een voorstelling neemt maximaal 45 minuten in beslag.

Lied op Maat

Daniël van Veen sluit uw congres of symposium vrolijk af met een speciaal voor de gelegenheid geschreven lied, waarbij hij zichzelf begeleidt op de piano. Op scherpe wijze verwerkt hij daarin het thema van de bijeenkomst en geeft daarmee een frisse invalshoek op alles wat gezegd is. Zijn stijl kan worden omschreven als „licht zinnig‟ of „subtiel absurdistisch‟. Met gevatte teksten en zijn ontwapenende glimlach weet hij de zaal mee te krijgen. Met ieder thema weet hij raad. Een ideale afsluiting van uw bijeenkomst!

Daniël neemt altijd een tegenspeler mee passend bij uw bijeenkomst.

Van Veen, Daniel boeken

Voor prijzen het inhuren van Van Veen, Daniel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Van Veen, Daniel, artiestenburo Van Veen, Daniel, boekingen Van Veen, Daniel, boekingskantoor Van Veen, Daniel, prijs Van Veen, Daniel, Van Veen, Daniel boeken, Van Veen, Daniel huren, Van Veen, Daniel inhuren, Van Veen, Daniel kosten